Dohoda s Turkom, holandské nie a euromasochizmus.

V polovici marca podpísala otvorená kolaborantka Merkelová dohodu s Tureckom na základe ktorej Turci preberú naspäť všetkým migrantov z územia Grécka, ktorí tam nepožiadajú o azyl. Je to dohoda v štýle kus za kus. Samozrejme, nič nie je zadarmo a vláda novodobého osmanského imperialistu Recepa Tayipa Erdogana má za túto službu milosrdenstva a humanity prisľúbených šesť miliárd eur, zrušenie vízovej povinnosti pre tureckých občanov a obnovenie prístupových rokovaní na vstup do EÚ. Nuž musím konštatovať, že už dávno tu svetová politická aréna nemala takýto príklad dobrovoľnej politickej kapitulácie aký predviedla frau Merkel za zjednotenú Európu v prospech totalitného Turecka, ktoré sa krok za krokom mení zo sekulárnej krajiny na novodobý sunitský neoosmanský kalifát. Táto dohoda otvára úplne novú etapu islamizácie Európy.

Otvorenie hraníc s Tureckom, ktoré podľa tejto dohody nastane spôsobí, že ktokoľvek z 75 miliónovej krajiny sa bude môcť voľne pohybovať po území EÚ. Čo do kvantity a intenzity je to ešte horšie než terajšia umelo vytvorená imigračná kríza. Porekadlo z blata do kaluže týmto dostáva nový, hrozivejší význam.

Bavíme sa tu o tom Turecku, ktoré už roky podporuje teroristické skupiny v Sýrii, krajine ktorá minulý rok provokatívne zostrelila ruský stíhací bombardér operujúci proti týmto teroristickým skupinám a o tom istom Turecku, ktoré stojí v pozadí oživených bojov v oblasti Náhorného Karabachu na Kaukaze. Turecko sa ani nesnaží popierať svoju podporu Azerbajdžanu, ktorý zaútočil na arménske pozície v spornej oblasti Karabachu. Erdoganovo Turecko evidentne chce otvorený konflikt s Ruskom lebo si je vedomé podpory zo strany Washingtonu. Medzičasom už ruská diplomacia dohodla prímerie medzi bojujúcimi stranami no tie nikdy netrvajú večne a už vôbec nie na Kaukaze.

Do akej miery túto podporu má sa skôr či neskôr ukáže no zdá sa, že Ankara nie je stopercentne poslušný vazal pretože minimálne v Sýrii sa úplne neriadi politickou líniou USA keď bojuje proti miestnym Kurdom. Realitou ale je, že frau Merkel uzatvára s touto krajinou dohody, ktoré Európu v súčasnej podobe definitívne zlikvidujú.

Angažovanosť Bruselu na Ukrajine je známa vec. Byrokrati už dávno prisľúbili Kyjevu asociačnú dohodu s EÚ pokiaľ budú Ukrajinci bez zbytočných pripomienok nasledovať politiku eurobyrokracie. Malú ale nie bezvýznamnú ranu tejto politike zasadilo referendum v Holandsku. Aj keď voličská účasť nebola dostatočne reprezentatívna nakoniec Holanďania túto asociačnú dohodu odmietli a dali tým za pravdu predovšetkým euroskeptickým hlasom v krajine, ktoré dlhodobo kritizujú deštruktívnu politiku týchto eurobyrokratov. Výsledok holandského referenda je zaujímavý v súvislosti s plánovaným referendom o vystúpení Británie s EÚ. Malo by sa uskutočniť koncom júna. Dnes viac než polovica opýtaných Britov by hlasovala za odchod z EÚ. Do júna sa samozrejme toho ešte veľa môže zmeniť ale je to pre Brusel už teraz varovný signál.

Po nedávnych islamistických útokoch v Bruseli zažíva Európa už tradičné trápne sentimentálne a hlavne bezduché pálenie sviečok a kladenie kvetín ako prejav akejsi  solidarity s obeťami útokov. V Nórsku a Švédsku si však ľavicovo orientované feministky povedali, že to nie je dostatočne pokrokové a rozhodli sa bojovať proti údajne vzrastajúcej islamofóbii svojimi fotkami v moslimskom hidžábe demonštratívne zverejňovanými na sociálnych sieťach. Niektoré z týchto intelektuálne založených aktivistiek dokonca reagovali na správy o náraste znásilnení prisťahovalcami výrokom, že sa radšej nechajú hromadne znásilniť ako by mali prijať pomoc od bielych (rozumej rasistických) mužov. Nuž, keď som si pozrel fotky týchto spanilých diev zrejme je to pre mnohé jediná šanca ako mať pohlavný styk.

Pikantne tragikomický je tiež prípad aktivistu Nórskej socialistickej strany ľavice Karstena Nordala Haukena, ktorého pred časom vo svojom dome prepadol a znásilnil žiadateľ o azyl zo Somálska. Keď sa Hauken dozvedel, že po odpykaní si trestu bude Somálčan deportovaný do vlasti oľutoval, že vôbec niečo ohlásil na polícii. Trpí totiž výčitkami, že somálskeho žiadateľa o azyl ktorý ho znásilnil pošlú naspäť do zdevastovanej domoviny. Čo k tomuto vôbec dodať. Je to adept na dlhodobé psychiatrické, no pravdepodobne vopred neúspešné liečenie.

Na záver cítim povinnosť napísať, že som zásadne proti primitívnej islamofóbii. Rešpektujem Islam ako náboženstvo no jedným dychom dodávam, že pre mňa ako Slováka a Európana je Islam tradičný nepriateľ. No za vážnejšieho protivníka momentálne považujem európsky konzumný sekularizmus a falošných zvestovateľov ľudských práv na čele s lavicovými aktivistami bojujúcimi proti všetkému tradičnému a morálnemu. Tieto indivíduá nie sú len v úlohe hysterických a agresívnych demonštrantov v uliciach európskych miest ale aj ako dobre oblečený a kultivovane sa tváriaci politici riadiaci európske dianie z bruselskej centrály novodobého žalára národov.

 

Mgr Peter Legény