Jadro čoho?

jadro_EU

Kedysi ľudia verili, že pod zemou, v samom jadre Zeme žijú čerti a je tam peklo. Doba pokročila. Dnes ľudia veria, že na Zemi je raj v ktorom vládnu anjeli. Ten anjelský raj je vraj v budúcom jadre EÚ. Tam bude všetko ako má byť – spravodlivé, lepšie a najmä – budeme elitou s najvyššou životnou úrovňou, takže všetci, čo sa do tohto raja – jadra nedostanú, budú pukať závisťou. Len sa tam ešte dostať. Stoj čo stoj!

Každé nebo a raj či jadro si ale treba zaslúžiť. Aj toto eurosocialistické. Netreba síce vykonávať spovede, ľutovať hriechy však áno, a to čo najhlasnejšie a spasiteľné pokuty vykonávať ešte dôraznejšie ako 500 Otčenášov a Zdravasov. Náš spasiteľ Róbert, ktorý v súčasnosti precitol sťa Šavol a zmenil sa na Pavla, opustil bludárske cesty svojich partnerov z V4 a objavil v sebe neprekonateľný pud pravého unitárneho eurounionistu. Teda… Tí, čo sledujú jeho dráhu birmovaného komunistu vyrovnaného s otázkou viery, či socialistu prebíjajúcom sa napred kariérou cez lumpenproletárov v KSČ a SDĽ až do elitného klubu Smeráckych miliardárov, tí nemôžu byť prekvapení.

Osobne som upozorňoval ešte v roku 2015 na falošnú hru ohľadom neprijatia kvót na imigrantov vtedajšou Smeráckou vládou a vyfabrikovaním akejsi žaloby na EÚ: “Nateraz, aj vzhľadom k blížiacim sa voľbám a nálade verejnosti, SR sa kvótam bráni a podá vraj žalobu na EÚ. Dovolím si predpovedať, ako to dopadne: so žalobou neuspejeme, prehráme a kvóty nám budú nanútené. Socialisti si vydýchnu a prstom ukážu na bruselskú byrokraciu – vidíte občania? To nie my, ale oni nám nanútili! My sme bojovali do špiku kostí, ale takto sme obišli! Aj vlk bude sýty, aj ovca ostane celá. EÚ dosiahne svoj zámer a vláda sa pred voličmi obháji. ” Celý článok tu:

Katastrofa pre Slovensko

Že šlo od začiatku o falošnú hru, dokazuje aj nepotrestanie Slovenska. EÚ totiž začala konanie voči ČR, Poľsku a Maďarsku pre nerešpektovanie nanútených kvót pre imigrantov. Správu opakovali dookola, no Slovensko, ako najhlasnejší kritik medzi týmito krajinami chýba. Dôvod? Pretože prijalo vraj 16 imigrantov. Zatiaľ. Nuž minister Lajčák nie nadarmo pôsobil a pôsobí vo vrcholných diplomatických funkciách v OSN, takúto skvelú robotu naposledy pred rokmi odviedol len Viktor Orbán, keď na návšteve Nemecka utrúsil poznámku, aby si vraj zahraničie nevšímalo jeho prejavy, ktoré prednáša v Maďarsku.

Už od čias SDĽ, prechodnej stanici nomenklatúrnikov pri presune z KSČ cez SDĽ do Smeru, badať jednu opakujúcu sa vlastnosť u týchto komunistických kádrov, ktorá sa s nimi vlečie od čias Gottwalda. Iné hovoriť a iné robiť. Biť sa za záujmy Slovenska a pritom presadzovať záujmy globálnej oligarchie. V 1989 nás presviedčali, že za 2 roky dobehneme západné Nemecko. Potom nám tu sľubovali Švajčiarsko. Po vstupe do EÚ definitívne vyrovnanie sa Západu. Dnes jeme podradné potraviny a sme odbytiskom nekvalitných prebytkov. Po vstupe do eurozóny mal nastať už konečne vysnený raj. O rok po vstupe sme sa stali svedkom takmer rozpadu eurozóny a z našich peňazí sme šli zachraňovať zahraničné súkromné banky.  Dnes nás ťahajú do jadra, kde už-už bude oná Nirvána. Už len pri pohľade na to, kto nás do tohto “elitného” klubu ťahá a s kým a za akých podmienok, musí spozornieť aj pologramotný volič. Malé deti učíme, aby nesadali s cudzími a podozrivými do auta a nenechali sa zlákať na sladkosti. Žiaľ, väčšina voličov v našom štáte zrejme nemá ani rozumové vlastnosti 10-ročného dieťaťa, keďže sa na vidinu sladkosti nalákať dá, a to navyše takými indivíduami, ktoré už poznajú a ktoré im nikdy nič dobré nespravili, dokonca im ešte aj ich vlastné sladkosti vyjedli.

Pred dvoma rokmi som napísal v inom článku aj toto: “Kde máme záruku, že po usídlení 150 irackých kresťanov následne neusídlime 500, 1000 či viac ďalších? A prečo len z Iraku, prečo nie aj z inakadiaľ? A prečo len kresťanov, čo tak umiernených moslimov, čo tak hinduistov, budhistov a ďalších? A vraciame sa na začiatok – k onej žabe, či salámovej metóde. Už nebude treba žiadne povinné kvóty, žiadne prehlasovania v europarlamente či inde, my sami si všetko zariadime pomocou svojich politikov. Rodiaca sa možná koalícia Smer-SD s Mostom-Híd je toho skvelou zárukou. Most-Híd ako jediný z relevantných politických strán je za prijímanie imigrantov a Smer-SD vždy po voľbách otočí svoj kurz v duchu eurosocialistov, ktorí najhorlivejšie presadzujú imigračné kvóty a ďalšie nezmysly. Veď tieto dve strany si pred pár dňami tak skvelo tľapli pri aplikácii autokratických a policajno-reštriktívnych opatrení priamo do Ústavy SR. Ďalšie dejstvo pokračujúcej tragédie príde zrejme po voľbách.” Celý článok tu:

Imigračná salámová metóda

 

Mgr. Slavomír Hromada